Saç Ekimi Yaptırayım Derken Paranızı Kaptırmayın

Saç Ekimi Yaptırayım Derken Paranızı Kaptırmayın

SON YAZILAR

Saç Ekimi Yaptırayım Derken Paranızı Kaptırmayın

0,0

Giderek artan saç dökülmesi, insanları telaşla çeşitli tedavi yollarına yönlendiriyor. Kimi eczaneden dökülmeye karşı ilaç ve şampuanlar alırken kimi de aktara gidip bakım yağları hazırlatıyor. Birçok kişi de uzmana başvurmak yerine ruhsatsız çalışan klinikler ya da kuaför/güzellik salonlarında saç ekimi yaptırıyor. Saçla ilgili görüşmelerinizi pazarlamacı değil uzmanla yapılması gerekirken internette her görülen numaraya tıklayıp körü körüne gidilen merkezlerde birçok sorunlar yaşandığını biliyoruz. Sağlık Turizmi ülkemizin en büyük ekonomik değerlerinden biri. Elbette kliniklerimizin standartları uzmanlarımızın tecrübesi ülkemizi bu konuda daha da çekici kılıyor. Dünyanın her tarafından her konuda hastalar ülkemize geliyor. Saç ekimi basit bir olay değil, mutlaka steril ortamda ve uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Aksi halde çim adama dönülebilir. Açıkçası canı sıkılan bu işte para var zihniyeti olan her işgüzar, saç ekimi sitesi sahibi ya da saç ekimi merkezi sahibi, içinde bırakın uzmanı sağlık personeli bile olmayan yerler var. Direkt bir hastane, doktor aramak varken aracılar, turizmciler, kuaförler, taksi şoförleri irtibat bürosu görevi görüyor.

 

Biz görüyoruz ki bu ticaret üçgenlerinde herkes para kazanıyor. Hastalar mağdur. Saç ekimi ya da değil söz konusu sağlık ise uzmanınızın ve direkt klinik varken neden arada birilerini tutarsınız. Çok ilginç bulurum. Kime hangi kliniğe gidecekseniz o kişiyi araştırın ve direkt kendisine telefon edin. Unutmadan kendisini görmeyi de ihmal etmeyin.

 

Ben Türkiye de birkaç Ahmet TEKTAŞ biliyorum mesela… Ne acı ne komik değil mi? Ahmet Bey burada ama şu an dışarı çıktı deyip hastayı ameliyat edenler var.

Burada siz kendinize dikkat edeceksiniz. “Beni havalimanından alıyormuş gittim” “yaptılar işte olmadı.” Neresiydi”” bilmiyorum”.Olmaz böyle. Bir otele, bir havalimanı transferine kurban gitmeyin. Bunları zaten her sistem yapıyor. Paranızı kaptırmayın.

 

İnternette saç ekimi yazınca acentalar, güzellik salonları, apartman dairesi değil, güvenilir bir hastaneyi seçin. Direkt ilgili kişiye ya da hastaneye telefon edin, hayatınızı riske etmeyin.

WhatsApp icon Instagram icon
×