Saç Dökülmelerinde Mezoterapi

Saç Dökülmelerinde Mezoterapi

SON YAZILAR

Saç Dökülmelerinde Mezoterapi

0,0

Saç Mezoterapisi özellikle mevsimsel, strese bağlı, gebelik sonrası (emzirme dönemi hariç) saç dökülmelerinde, bölgesel saç dökülmelerinde (alopesi) tedavi ve destek amaçlı, hormonal kaynaklı dökülmelerde (erkek tipi saç dökülmeleri gibi) ise destek amacıyla kullanılabilmektedir.

Kullanılan saç mezoterapisi içeriği vitamin, mineral ve dolaşım güçlendirici maddelerden oluşmaktadır.


Uygulanan ilaç karışımlarına yönelik duyarlılık ve sistemik hastalıklar açısından mutlaka doktorunuz tarafından sorgulama yapılmalıdır.
Olumlu bir sonuç elde edebilmek için ortalama 6-8 seans yeterli olmaktadır. İlk 4 seans haftada bir, kalan seanslar ise 15 günde bir şeklinde uygulanır.
İşlem sırasında hastanın ağrı eşiğine göre değişebilen çok hafif ağrı ve acı hissi olabilir.

Özellikle bayanlarda saç dökülmesinin pekçok nedeni vardır. Bu nedenle öncesinde yapılan ayrıntılı sorgulamaya göre doktorunuzun sizden isteyeceği kan tetkikleri olabilir. İşleme başlamadan önce tetkiklerde herhangi bir sorun varsa önce bunun tespit edilip
tedavisine başlanması daha uygundur.

Mezoterapi uygulandığı sürece etkinliği korunan bir tedavi şeklidir. Hastanın isteğine göre seanslar bittikten sonra ayda bir kez olmak üzere devam edilebilir veya kür şeklinde (6-8 seans) ihtiyaca göre tekrarlanabilir.

Saç mezoterapisinin uygulanmaması gereken durumlar:

  1. Tedavinin uygulanacağı bölgede mevcut enfeksiyon durumu
  2. Bazı cilt hastalıkları (sedef hastalığı gibi)
  3. Otoimmün hastalıklar (tiroiditler, tip1 diyabet gibi)

Detaylı bilgi için tıklayınız : Saç Mezoterapisi

 

WhatsApp icon Instagram icon
×