Yaz Mevsiminde Saç Ekimi

Yaz Mevsiminde Saç Ekimi

SON YAZILAR

Yaz Mevsiminde Saç Ekimi

0,0

Yaşanan saç kaybı kişilerde çeşitli sorunlara sebep olabilir. Bunların en başında sosyal hayatta yaşanan anksiyetelere bağlı olarak psikolojik olarak kendini yetersiz görme ve özgüven kaybı gelir. Toplumda da bu özgüven eksikliği maalesef kendisiyle barışık olamama gibi anlaşılabilir ancak doğru değildir. Kişi kendinde hoşlanmadığı, beğenmediği ve eksik gördüğü özellikle fiziksel özellliklerini değiştirmek için çabalıyorsa bu gücünü gösterir. Saç dökülmesi ve kaybı sorununda da bir çok insan çözümü saç ekiminde bulur. Saç ekimi konusu titizlikle araştırılması gereken ve güvenilir ellerde uygulanması elzem olan bir uygulamadır. 

Saç ekimiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de yaz mevsiminde saç ekimidir. İnsanlarda genel olarak önyargı ile düşünülen şey de yaz mevsimindeki saç ekimlerinin doğru olmadığı ve olumlu sonuç vermediğidir. Biz ise bu önyargıyı yıkıyoruz. Saç ekimi operasyonu kesinlikle mevsimlere göre uygulanan ve sonuçları mevsimlere göre değişen bir operasyon değildir. Yazın özellikle FUE tekniği kullanarak yaptığımız uygulamalarda günde 6-7 saat gibi kısa bir sürede yüksek sayılarda greft (saç nakli ile nakil edilen yapılar) alınabilmektedir. Saç ekiminin zamanı yoktur, insanlar saç dökülmesi sorunuyla daha fazla baş etmek istemediklerinde, kendilerini kötü hissettiklerinde kısacası her zaman saç ekimi operasyonu yaptırabilirler. Yaz mevsiminde yapılan saç ekiminin kıştan hiçbir farkı yoktur. Yazın yapılan saç ekimlerindeki verim diğer mevsimlerle aynıdır. Yılın her mevsiminde rahatlıkla saç ekimi yapılabililir. Uzmanlar önyargının tam aksine yazın cildin kendini daha hızlı yenilemesinden dolayı yaz mevsiminde saç ekimini tavsiye etmektedir. 

Saç ekimi işlemini kesinlikle başka bir mevsime ertelemek zorunda değilsiniz. Uzmanınızın tavsiyelerine uyduğunuz takdirde saçlarınıza kavuşmamanız için bir sebebiniz yok.

BU YAZ ÖZGÜVENİNİZİ GERİ KAZANIN!

WhatsApp icon Instagram icon
×