Değişmekten Korkmayın!

Değişmekten Korkmayın!

SON YAZILAR

Değişmekten Korkmayın!

0,0

Değişmekten Korkmayın!

Değişmeyen tek şey değişimdir. Geçmişe şöyle bir baktığımızda, ne kadar da hızlı değişiyoruz. Ben daha bir ay önceki fotoğraflarıma baktığıma bile kendimi beğenmiyorum.

Eski fotoğraf albümlerimizi karıştırdığımızda, halbuki o an, o kıyafet ve saçla kendimizi ne kadar da özel hissediyorduk, şu an bakamıyoruz bile, çünkü zamanla birlikte her şey değişimin hızına kapılıp gidiyor.  Saç kesimleri, saç modelleri, kıyafetler, kıyafetle ilgili duruşumuz ve zamanla ruhumuzun değişmesi, ifademiz, yaşımızla birlikte kemik yapımız, çizgiler.. kaşlar.. yanaklar... derken yaşlanıyoruz.

Yaş almaya devam ediyoruz, gençliğimizdeki  ya da kendimizi güzel hissettiğimiz zamanlardaki görüntüye dönebilmek için sürekli çabalıyoruz.

Saçlarımız, bizi 7-10 yaş daha genç, bakımlı ve dinamik gösteriyor. Gür saçlar hele erkekte gücün sembolü olarak ifade ediliyor. Bazı zamanlar olur ya, kendimize güvenen ifademizle, saçımızı savurup dağıtırız, şöyle saç çizgimizin altından bakarız, tıpkı jön bakışı.. saçlarımız dökülmeye başlayınca ise büyük hüsrana uğruyoruz tabi ki. İnce, zayıf, dökülen saçlarımız yüzünden özel hayatımızda, iş hayatımızda, mutsuzluklar ve psikolojik sorunlar yaşamaya başlıyoruz.

Eksik dişlerle yaşamak rahatsız edici bir görüntü oluştururken, eksik saçlarla yaşamakta yaşam kalitemizi düşürüyor, özgüvenimizi neredeyse yok ediyor, kesinlikle bu şekilde yaşamamıza gerek yok!

Gelişen teknolojiyle beraber, estetik problemlerimizi bir kenara bırakmanın vakti geldi. Amerika’da yapılan araştırmalar gösteriyor ki, dış görünüşüne önem veren, bakımlı ve güzel insanlar, işe daha çabuk kabul ediliyor. Sosyal olarak daha girişken bir hale gelmek, herkesin beğenisini üzerinizde toplamak gayet motive edici değil mi? Sizler de saç ekimi yaptırmak istiyorsanız, hadi rezervasyonunuzu bir an önce yaptırın! 

WhatsApp icon Instagram icon
×