Saç Ekimi Forum Yorumları

Saç Ekimi Forum Yorumları

SON YAZILAR

Saç Ekimi Forum Yorumları

0,0

Saçları dökülen herkesin aklında hemen hemen aynı sorular olur.

İster Kayseri’den ister Nevşehir’den ister Hatay’dan olsun; Türkiye’nin ve dünyanın hemen her yerinden birçok kişi saçlarının döküldüğünü fark ettiği andan ilk önce saçlarının neden döküldüğünü araştırır. Bunu, çözüm yöntemlerini sorgulayan aramalar takip eder. Bu anlamda en çok yöneltilen sorular saç ekimi nasıl yapılır, saç ekimi nerede yaptırılır, saç ekimini kimler yaptırabilir, saç ekiminin fiyatı ne kadardır gibi sorulardır. Ne yazık ki internette bulunan bir çok kaynakta birbiri ile çelişen söylemler bulunmaktadır.

İnternet üzerindeki donanımhaber, Ekşi Sözlük, Forum Memurlar gibi forum sitelerinde daha önceden saç nakli yaptırmış hastaların deneyimlerini ve yorumlarını okuyarak saç ekimi yaptırmak konusunda bir karara varmak isterler.

Oysa ki her hastanın dökülme tipi ve nedeni farklıdır. Ahmet Tektaş Hair Clinic'e ve uzmanlarımıza göre her saç ekimi yaptıran hastanın deneyimi kendisine özeldir. Bu nedenle saç ekiminden önce her hasta, mutlaka uzman ile görüşerek konsültasyonunu gerçekleştirmeli ve yapılacak işlemle ilgili detaylı bilgiyi birinci ağızdan dinlemelidir. Gerçekleşen bu görüşme yaklaşık 50 dakika sürer ve muayene sonucunda medikal misafirlerimizin tüm soruları tek tek yanıtlanır.

Medikal misafirlerimiz Ahmet Tektaş Hair Clinic'te uzmanla yapacağı bu görüşme sonrasında hem kliniğimizi ziyaret etme hem de ayrıntılı bilgi alma şansını elde etmiş olur. Siz de uzmanlarımızla ücretsiz bir görüşme gerçekleştirerek doğru medikal bilgiye şimdi ulaşın!

WhatsApp icon Instagram icon
×