5000 Greft Saç Ekimi Nedir? 5000 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar? (2023)

5000 Greft Saç Ekimi Nedir? 5000 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?

SON YAZILAR

5000 Greft Saç Ekimi Nedir? 5000 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?

0,0

5000 Greft saç ekimi, yoğun saç kayıpları yaşayan kişilerin saçlarında yaşadığı vaka türüne göre belirlenmiş saç ektirme uygulamasını ifade etmektedir. Saçların dökülmesinin ardından oluşan açıklığa göre operasyon türleri saç grefti bazında yapılmaktadır.

Örneğin saçların üst kısımlarında yaşanan dökülmelerde hafif açılmalar görülür ve genelde bu vakalarda 2000 greft saç ekimi ve 3000 greft saç ekimi operasyonu uygulanmaktadır. 5000 greft saç ekimi ise daha geniş açıklıkların olduğu, saçların iyice seyrelmeye başladığı vakalarda uygulanır.  Saç grefti olarak ifade edilen değerler, hastaların yaşadığı dökülme türlerine göre belirlenmektedir.

Bu operasyon türü, diğer saç grefti türlerine göre daha karmaşık ve daha yoğun bir operasyonu içerir. Dolayısıyla bu saç ekimi türü her hasta için uygun değildir. Öncelikle Ahmet Tektaş Clinic bünyesinde hizmet veren uzman bir doktor ile görüşülerek vaka tespiti yapılması gerekir. Ardından vaka türü uygunsa ve operasyon için gerekli şartlar karşılanıyorsa, aşağıda belirtilen aşamalarla birlikte 5000 greft saç ekimi yapılabilmektedir.

5000 Greft Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

5000 greft saç ekimi yaptırmak için öncelikle uzman doktorunuza başvurup vaka tespitini birlikte yapmalı, tercihlerinizi dile getirmeli ve durumunuzun bu operasyona uygun olup olmadığını belirlemeniz gerekir. Ardından genel olarak geçirilecek aşamalar şu şekilde listelenebilir;

  • İlk önce donör kısımdaki tüyler ve saçlar temizlenerek hastaya lokal anestezi uygulanmaktadır.
  • Operasyon esnasında saç greftleri uzman doktorlar tarafından punch aleti adı verilen, bu operasyon için kullanılan bir aletle toparlanır.
  • Alınan saç greftlerinin canlılığını koruyabilmesi için doktorlar tarafından tutulması uygun bir medikal ortama yerleştirilir.
  • Saç ekimi yapılacak kısımlarda mikro delikler oluşturularak saç ekim operasyonuna hazır hale getirilir.
  • Uzman doktorlar, saç ekimi açısına ve saç ekim tekniklerine dikkat ederek açılan mikro deliklere saç greftlerini yerleştirir.

5000 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar? (2023)

5000 Greft saç ekimi fiyatları bölgeden bölgeye ve doktordan doktora değişiklik gösterebilmektedir. Fiyatları etkileyen en önemli faktör hastanın içinde bulunduğu vaka tespitinin yapılması olacaktır. Saç ekimi fiyatlarını belirleyebilmek için bu nedenle ilk iş uzman bir doktorla görüşmek, ardından vaka tespiti yaparak istenen operasyon türünü belirlemek olacaktır.

Doktorunuz, tüm bu işlemlerin ardından net bir fiyat bilgisi paylaşacak ve operasyonun kabul edilmesi durumuna yapılacak işlemler, dikkat etmeniz gereken hususlar gibi gerekli bilgileri de tarafınıza iletecektir. Ahmet Tektaş Clinic  5000 greft saç ekimi fiyatlarını öğrenebilmek için saç ekimi merkezine ulaşabilir, detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

WhatsApp icon Instagram icon
×