Kayseri Saç Ekimi - Saç Ekimi Kayseri - Ahmet Tektaş Clinic
Profesyonel
Saç Ekimi & Saç Bakımı

Saç Ekim işlemlerini, tatil anlayışı ile birleştirerek ve vip hizmet sunarak hastalarımızın mutluluğunu daima birinci tutmak, Ahmet Tektaş Hair Clinic'in öncelikli görevidir.

DETAYLI BİLGİ
AHMET TEKTAŞ HAIR CLINIC

RANDEVU BAŞVURUSU

AD SOYAD
TELEFON
E-POSTA
TARİH
MESAJ
HEMEN BAŞVUR
RANDEVU HATTI +90 552 357 42 47

Kayseri Saç Ekimi

Yıllar önce Ahmet Tektaş’ın öncülüğünde kurulan kliniğimiz yıllar geçtikçe kurumsal kimliğini koruyarak şuan ki şubelerini açmış bulunmakta. Müşteri değil hasta mantığı ile saç ekimini bir sektör bakış açısından çıkartarak hasta merkezli bir boyuta taşımıştır. Önceliğimiz ve bizi farklı merkezlerden ayıran bir özelliğimiz de saç ekiminin iyi yapılmasından ziyade minimum zarar ve maksimum fayda ile sağlıklı bir saç ekimini amaçlamış bulunmaktayız.

devamı
Safir FUE Saç Ekimi Safir FUE Saç Ekimi

Kayseri Safir Uçlu Saç Ekimi Teknolojinin gelişmesinin bir sonucu olarak saç ekimi tekniklerinde...

FUE Saç Ekimi FUE Saç Ekimi

Kayseri Fue Saç Ekimi Açılımı Foliküler Ünite Ekstraksiyonu olan ''FUE'', saç ekimi işlemi deyince zihinlerde canlanan ilk yöntemlerden biridir.

VIP Saç Ekimi VIP Saç Ekimi

Kayseri VIP Saç Ekimi ; Özellikle yoğun iş yaşamı olan kişiler için hızlı ve konforlu bir şekilde saç ekimi yaptırmak isteyen...

DHI Saç Ekimi DHI Saç Ekimi

Kayseri DHI saç ekimi kalem yöntemi diye de anılan bir saç ekimi uygulamasıdır.

Tıraşsız Saç Ekimi Tıraşsız Saç Ekimi

Kayseri Tıraşsız Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin en çok çekindikleri konudan biri tıraşlama gerekiyor olmasıdır.

Altın Uçlu Saç Ekimi Altın Uçlu Saç Ekimi

Kayseri FUE Gold Altın Uçlu Saç Ekimi çok güncel ve kendine has özellikleri olan bir tekniktir...

PRP Destekli Saç Ekimi PRP Destekli Saç Ekimi

Kayseri PRP Destekli Saç Ekimi esnasında yapılan PRP, ekim işleminin ardından yara iyileşmesine...

Yara İzi Kapatma Yara İzi Kapatma

Kayseri Yara izi kapatma ve yanık izleri sonucu oluşan saç kaybına bağlı izlerin, kişiden alınan sağlıklı saçlarla kapatılması mümkündür.

Sakal Ekimi Sakal Ekimi

Kayseri Sakal Ekimi Erkeklerin sakal bölgesinde farklı nedenlerden dolayı sakal çıkmayabilir.

Bıyık Ekimi Bıyık Ekimi

Kayseri Bıyık Ekimi Erkeklerin kendi tarzlarını yansıtmalarında büyük önem taşıyan bıyıklar oldukça önemlidir.

Kaş Ekimi Kaş Ekimi

Kayseri Kaş Ekimi Kaşlar zamanla bir takım sistematik hastalıklar, yanık, dövme, tekrarlanan koparma nedeni ile dökülebilir.

PRP Saç Tedavisi PRP Saç Tedavisi

Kayseri PRP Tedavisi Saç dökülmesi milyonlarca insanı etkileyen sorunlar arasında yer alır.

Saç Mezoterapisi Saç Mezoterapisi

Kayseri Mezoterapi Tedavisi Çok bilinen ve uygulanan yöntemler arasında yer alır.

Ön Saç Çizgisi Tasarımı Ön Saç Çizgisi Tasarımı

Kayseri Ön Saç Çizgisi Tasarımı ;Hastalar, özellikle genç hastalar, sıklıkla düşük, düz saç çizgileri talep ederler...

Bilgisayar Destekli Saç Analizi Bilgisayar Destekli Saç Analizi

Kayseri Bilgisayar destekli saç analizi saçın kalitesi, dökülme oranı ve saç ekimi operasyonları sürecinde kullanılan...

Saç Ekimi Erkek

Müşteri Görüşleri

Saç Ekimi Blog

TÜMÜNÜ GÖR

Kayseri Saç Ekimi Soru Cevap

Kayseri Saç Ekim

Kayseri Saç Ekimi ; Hayatımızda hiç bir şey dünyaya ilk geldiğimiz andaki gibi kalmıyor. Yaşam sürecinde bir çok şeyi kaybediyoruz. Bu kimi zaman sağlığımız, kimi zaman duygularımız, kimi zaman ise bedenimizde var olan organlarımız ile ilgili bir durum olabiliyor. Maruz kaldığımız olaylar sonrası oluşan bu kayıpların üstesinden gelmek adına teknoloji hızla ilerliyor. Özellikle bir kaza ya da ameliyat sonrası, kafa bölgesinde oluşan yara izleri kıl oluşumunu engellerken, yeni çıkacak kıllara da mani oluyor. Yada ilerleyen yaş yoğun stres altında çalışma gibi durumlardan ötürü saçlarda zamanla dökülmeler seyrelmeler ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Kayseri saç ekimi ile saçlarınızın ilk günkü gibi olmasını kim istemez ki. Bilinçlenen insanımız ve gelişen teknoloji sayesinde artık saçsız kalmak kader olmaktan çıkıyor. Kayseri saç ekimi "Geç Değil Genç Kalın".

Saç Ekimi Fiyatları

Saç Ekimi Fiyatları; Birçok Saç Ekim merkezi bulunmaktadır. Saç Ekim merkezlerinde fiyatları iyi olan klinikler birbirlerini çok yakındır. Bununla beraber Saç Ekimi Fiyatları için net bir bilgi vermek uygun değildir. Çoğu kez tedavi ücretleri WhatsApp üzerinden verilmektedir ama en doğrusu ve en sağlıklısı kliniğimize gelip uzmanlarımızla görüşüp öyle fiyat ve bilgi almanız. Saç Ekimi Fiyatları için daha detaylı bilgi için sizleri Kayseri ve Hatay'da bulunan kliniklerimize bekliyoruz. Adres ve konum bilgileri için iletişim kısmımıza bakabilirsiniz. Saç Ekimi Fiyatları için online randevu da alabilirsiniz.

Kellik kaderiniz olmasın

Saçlar insanın görünüşündeki en önemli etkenlerden biridir. Karşınızdaki insan hakkında saç renginden saç modeline her ayrıntıyı inceleyerek beyninizde onun hakkında yargılar oluşturursunuz. Ancak herkes saç konusunda çok şanslı değildir. Her ne kadar bayanlarda saç dökülme sorunları görülüyor olsa da, erkeklerde bu durum biraz daha ciddi boyutta. Özellikle aileden gelen kalıtsal bir kellik söz konusu ise, daha genç yaşlarda saçlara elveda denilebiliyor.  Kayseri saç ekimi ile ister aileden kaynaklanan bir sorun olsun, ister farklı durumlardan dolayı meydana gelsin saç dökülmesi ve kellik ile sorunlarına bir son verebilirsiniz.

Saç ekiminde nelere dikkat edilmeli?

Kayseri saç ekimi saç kaybının geri getirilmesi ve insanların doğal haline kavuşması için, teknoloji FUE yöntemini hayatımıza getirdi. Doğal ve gür saçlara kavuşmak herkesin hayali elbette, ancak saç ekiminde de dikkat edilmesi gereken hususlar var. Önünüze gelen her yerde gür saçlara kavuşacaksınız vaatlerine kanarak Kayseri saç ekimi yaptırmaya kalktığınızda, karşılaşacağınız olumsuz durumlar aha farklı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bu nedenle Kayseri saç ekimi konusunda dikkat edeceğimiz hususlar nelerdir gelin hep birlikte inceleyelim.

  • Kayseri saç ekimi yaptıracak kişinin saç rengi, kalınlığı, saç kaybı derecesi ve saç ekiminden beklentileri değerlendirilmelidir.
  • Donör alan sıklığı saçın doğal yapısına göre hesaplanmalıdır.
  • Saç ekilecek alana kanallar açarken saç köklerine zarar verilmemesine dikkat edilmelidir.
  • Saç kaybına göre nakil yapılacak saç kökü sayısı önceden hesap edilmelidir.
  • Kişinin beklentilerini değerlendirmek için Kayseri saç ekimi sonrasında oluşacak görüntüler için örnek fotoğraf gösterilmelidir.
  • Ekim yaptıracağınız kurumun daha önceki saç ekimi fotoğrafları incelenmelidir.
  • Saç ekiminde ince telli ve açık renkli saçların daha az görüneceği hesap edilerek daha yoğun ekim yapılması gerekmektedir.
  • Kayseri Saç ekimi yapacak ekibin kalitesi ve profesyonelliği önemlidir.
  • Ekim yapıldıktan sonra saç sıklığınızdan bir fark göremeyeceğiniz sıklıkta olmasına özen göstermelidir.
  • Kayseri Saç ekimi sonrasında yeni saçlara bakım iin neler yapılacağı konusunda bilgiler ve tavsiyeler alınmalıdır.
daha fazla
WhatsApp icon Instagram icon
×